пятница, 17 февраля 2017 г.

Лілейне дерево: правда чи вигадка?

За великим рахунком лілейне дерево являє собою окремі різновиди особливо великих і потужних лілій, які сильно розростаються вгору природним шляхом, за допомогою інтенсивної підгодівлі або стараннями селекціонерів. Але при цьому вона все ж залишається самим звичайним квіткою, а ніяким не деревом, а тому доглядати за нею потрібно саме так за квіткою
Гігантський кардіокринум – також відомий як гігантська лілія, що пояснюється високим зростом від 1,5 до 3 м
Як садити цибулини лілейних дерев:1. Підготуйте посадочні ями глибиною 50 см і таким же діаметром
2. На дно насипте великий річковий пісок, щебінь або бита цегла шаром 20 см, щоб забезпечити хороший дренаж.
3. Присипте дренажну подушку садовою землею, змішаною з компостом або перегноєм і залиште на тиждень, щоб вона самостійно осіла і утрамбувати.
4. Висаджують цибулини восени – наприкінці вересня або перших числах жовтня. Тут не застосовується загальне правило посадки цибулинних культур, яке свідчить, що заглиблювати цибулину треба на 2/3 її висоти. У випадку кардиокринумом достатньо лише злегка присипати цибулину грунтом, щоб навесні верхівка її знаходилася трохи вище рівня землі.
5. Висаджують цибулини на відстані не менше метра, інакше дорослі рослини будуть боротися за вологу та світло і не зможуть розквітнути на всю силу.
6. Коли настануть перші заморозки, укрийте посадки мульчею з опалого листя або хвої. Таким рослинам ідеально підходить повітряно-сухе укриття, і чим більше снігу, тим комфортніше вийде зимівля.
7. По весні, коли з'являться перші листяні розетки, їх потрібно затінювати від сонця і захищати від ранніх заморозків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий