вторник, 14 февраля 2017 г.


Проведено Х Всеукраїнський зліт учнівських виробничих бригад та трудових аграрних об’єднань


28-30 вересня 2016 року у Вінниці було проведено Х Всеукраїнський зліт учнівських виробничих бригад та трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів України. Команду Запоріжжя  представляв гурток «Юний дослідник» нашої школи.
У зльоті взяли участь представники 18 областей України
Програмою зльоту передбачено відкритий творчий звіт учнівських трудових аграрних об’єднань, презентація виставки «Щедрість рідної землі» та захист науково-дослідницьких робіт.
На виставку юні аграрії представили зразки сільськогосподарської продукції за напрямами: рослинництво, овочівництво, садівництво, бджільництво.
За рішенням журі Х Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів найкращі результати показала команда Сумської області, яка виборола почесне Гран – прі, команди Вінницької та Рівненської областей – І місця, представники Волинської, Житомирської та Запорізької областей –ІІ місця.
  Команду Запоріжжя  представляв гурток «Юний дослідник» нашої школи.                      
Науково-дослідницьку роботу з садівництва захищала  Стоянова Вероніка, учениця 10 класу і зайняла 2 місце, Сорока Влад розповідав про свої успіхи в вирощуванні винограду .Комарець Катерина представляла роботу гуртка і оформляла виставку.

Гурток «Юний дослідник.» посів  загальне  2 місце після всіх змагань  . Сертифікат на право проведення ХІ Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів у 2017 році надано закладам освіти Запорізької області.

Під час перебування у Вінниці учасники зльоту помилувались красотою Вінницького фонтану «Рошен», відвідали музей-садибу видатного хірурга М.І. Пирогова побували на екскурсії по визначних місцях міста Вінниці.


Комментариев нет:

Отправить комментарий