воскресенье, 1 июля 2018 г.

Підготовка до ЗНО.

Учні нашої школи , зверніть увагу на підготовку до ЗНО .
Вже в десятому класі ви повинні продумати з якого предмета ви будете готуватися до ЗНО. Якщо ви хочете готуватися до здачі ЗНО з хімії , то повинні вже в 10 класі почати підготовку. ,бо треба повторити матеріал 7,8,9 класів та добре вивчити матеріал 10 класу. Роботи дуже багато .Крім теоретичних питань ви повинні навчитися розв' язувати задачі різних типів. а це дуже складно буде вам зробити самостійно, без допомоги вчителя, бо програма хімії 10-11класу( рівень стандарту) не передбачає розв' язування задач. Ви маєте право ходити на ДІЗИ.,а також на заняття по підготовці до ЗНО, які проводяться у школі безкоштовно. Якщо ви виберете хімію в 11 класі ,та ще після нового року , то ви не встигнете підготуватися  і вас чекає поразка  на ЗНО.Обов' язково потрібна допомога вчителя., або репетитора, яких у нашому містечку складно знайти. І це стосується не тільки  хімії , а і  інших предметів.

Вибирайте раніше той предмет , який вам потрібен і не гайте часу, якщо хочете вчитися у ВИШі безкоштовно. а останнім часом на бюджет у престижні  ВУЗи зараховують тих дітей  які здають предмети на 9 -12 балів. Тому не беріть предмети не обдумано і  готуйтесь старанно. Підійдіть до вчителя на початку року і починайте готуватися під його керівництвом . Програма по підготовці до участі в олімпіадах та МАН передбачає розвязання найскладніших задач з хімії і ви можете приймати участь в освоєнні цих программ під час підготовки .
                                                З повагою Н.І.

1 комментарий:

  1. Шановні колеги ! ВДГО «КРОКС» проводить командні регіональні змагання та вищу лігу чемпіонату України. Гра включає в себе різноманітні конкурси : розумові та спортивні. Для популяризації гри Олександр та Євген Татаринови проводять інтернет змагання. Ці змагання включають конкурси : кросворд ( заявка, основний, складання), спорт, школа, Україна, країна Європи, мистецтво, музика +, пантоміма, окомір, сюрприз, поети. Ознайомлюючи матеріали та перебіг попередньої гри можна переглянути на блозі kroks-rodyna.blogspot.com Можливі формати участі в змаганнях ( гра проводиться без сплати турнірних внесків) : змагання команд на рівні класу; змагання на рівні паралелей або всього навчального закладу, участь у відкритому чемпіонаті Селидівської гімназії Донецької області. Перевірку відповідей, складання протокoлів конкурсів проводять самі учасники гри. Електронна адреса для контактів dnipro1956@gmail.com З повагою Є. Татаринов

    ОтветитьУдалить