вторник, 20 февраля 2018 г.

Участь у обласному етапі МАН.

18 лютого вихованці нашого гуртка прийняли участь у останньому етапі  МАН.
Учні провели та оформили дослідницькі роботи , пройшли два етапи контрольних робіт  з хімії-районний та обласний .Захищали свої дослідження на районному етапі , зайняли перші призові місця і були допущені до захисту робіт на обласному етапі .Останній етап був вирішальний .Треба було не тільки розповісти про свої дослідження ,а й відповісти на всі запитання членів жюрі- викладачів вищих учбових закладів м.Запоріжжя та Мелітополя.
Участь у МАН -це дуже складне випробування . треба побороти  своє хвилювання  і достойно захистити роботу. Для Вовк Вікторії -це був перший обласний МАН , але вона добре захистила роботу і відповіла на всі запитання жюрі . Декілька балів завадило їй посісти призове місце. Вовк Вікторія в цьому році була фіналістом  Всеукраїнського конкурсу "Дотик природи" у м. Києві.В минулому році вона зайняла друге місце на Всеукраїнському конкурсі "Юних зоологів та тваринників" .Ми пишаємося єю і бажаємо їй  успіхів  у роботі.
Стоянова Вероніка зайняла 2 місце . У Вероніки був найкращих результат (80 балі зі 100),бо перше місце ніхто із учасників не посів. Вона вже три роки бере участь у МАН, учасниця багатьох Всеукраїнських конкурсів і нам дуже шкода , що це її останній МАН у школі.В  цьому році вона- випускниця.Тому хочемо побажати їй успіхів  при здачі ЗНО та виборі майбутньої професії.

Захист учасниками МАН своїх досліджень.

Комментариев нет:

Отправить комментарий