четверг, 22 мая 2014 г.

Тематичний період «Екологічна соната Землі».

Наш клас взяв активну участь у тематичному періоді «Екологічна соната Землі». Ми оформили стенд «Вони потребують захисту», в якому була інформація про червонокнижні рослини Великого лугу.
Також наш клас прийняв участь у акції «Малюнок на асфальті». Ми малювали величезну веселку, різноманітні квіти, метеликів. Це справило на нас незабутнє враження, всі учні були дуже задоволені.
13 травня ми прийняли участь у екологічному заході «Будуємо екомісто», який проводила вчитель Костенко Н.І. Протягом місяця ми готували презентації, проекти з будівництва міста, що використовує альтернативні види енергії. Були представлені проекти екобудівлі, екоавтівки, екопарку та дитячого майданчика. Смірнов Владислав розповідав про свій екомобіль. Рябчук Катерина і Білан Наталія представили проект екопарку, де могли б відпочити жителі міста різного віку. Коробка Влада і Пирожкова Катерина представили проект екобудинку. Велике враження справила презентація Яровикова Василя, про будинок для багатодітної родини. Всі учасники були нагороджені грамотами .
Фотоальбом
 Пірожкова Катерина-керівник інформаційного центру класу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий