понедельник, 22 апреля 2013 г.

Не тільки думаємо, а і діємо по зеленому

20 квітня учні нашого класу прийняли участь у трудовій акції «Чисте довкілля-2013.» Для нашого класу участь в цій акції стала традицією. В тому році ми вже допомагали парку «Панай» . Ми збирали опале листя, привели до ладу клумби, підмели доріжки. Дуже добре працювали Бєлкіна Аня, Білан Наталя, Сорока Оксана, Олійник Альона, Рябчук Катерина Пірожкова Катя та Коробка Влада,Сеник Настя. Пленник Дмитро і Кандауров Антон виносили сміття і допомагали дівчатам згрібати листя. Всі працювали дуже добре, бо розуміли, що парк це місто відпочинку всіх громадян і дуже важливо підтримувати в ньому чистоту і порядок.
Учні мають надію, що біля парку запрацює фонтан і парк стане найкращим місце відпочинку у нашому місці. Ми звертаємось до учнів усіх школ- «Думайте і дійте по зеленому.»
Бережіть природу! Цінуйте те, що для вас зробили ваші дідусі і бабусі. Бо це вони насаджували дерева та кущі по всьому місту, бо хотіли зберегти місце екологічно чистим. Тепер ваша черга внести свій вклад, або зберегти те, що для вас було зроблено багато років тому.
Фотоальбом

Комментариев нет:

Отправить комментарий